error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Specialistische reiniging voor intense vervuiling

Laatste update:

Sommige vervuiling is zo intens en zwaar, dat je het niet zelf kan verwijderen. Denk hierbij aan vervuiling van de vloer na een druk evenement met veel bezoekers of aan vervuiling aan je gevel door graffiti en zwarte roetaanslag. Heb je last van zware vervuiling? In dat geval is het aan te raden om een schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging in te huren. Offerte.nl brengt je in contact met de beste schoonmaakbedrijven voor een specialistische schoonmaak.

Welke werkzaamheden vallen onder een specialistische reiniging?

De volgende werkzaamheden voert een schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging graag voor je uit.

  • Gevelreiniging: is je gevel ernstig vervuild door graffiti of zwarte roetaanslag? Een schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging reinigt je gevel op een professionele wijze. Hierbij zijn verschillende technieken mogelijk, zoals de hogedrukspuit, chemische reiniging, laserreiniging, stoomreiniging of mechanische reiniging. De methode die de professional toepast, hangt af van het materiaal van de gevel.

  • Vloerreiniging: van een kop koffie die omvalt tot tikkende hakken: een vloer wordt intensief gebruikt door je werknemers. Een intensief onderhoud is daarom noodzakelijk. Met specialistische reiniging wordt door middel van verschillende onderhouds- en reinigingsmethoden de vloer in perfecte staat hersteld. Linoleum conserveren met een nieuwe waslaag, een vloerbedekking reinigen of de natuurlijke kleur van een stenen vloer naar boven halen: met speciale reinigingsmiddelen behalen de schoonmakers het beste resultaat.

  • Interieurreiniging: bij een intensief gebruik van je kantoor of bedrijfspand is een goede hygiëne belangrijk. De schoonmakers zorgen dat de vloeren, toiletten, werkplekken en computers op een zorgvuldige en vakkundige manier worden schoongemaakt. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de periodieke inspecties die plaatsvinden. In onderling overleg maken de schoonmakers schoon op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Zo ondervinden de werknemers vrijwel geen hinder van de specialistische reiniging

Waarom een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren?

Een professioneel bedrijf biedt vele voordelen bij het reinigen van je bedrijfspand of kantoor. Allereerst neemt het tijd (en daardoor geld) uit je handen. Doordat je de schoonmaak uitbesteedt, kun jij je volledig richten op de kerntaken van het bedrijf. Bovendien werken de schoonmakers sneller en efficiënter, waardoor het karwei spoediger klaar is. Tenslotte mag je bij de reiniging uitgaan van een hoge kwaliteit, aangezien de schoonmaakbedrijven aan bepaalde kwalificaties en eisen moeten voldoen.

Ontvang nu vijf offertes van schoonmaakbedrijven

Het kan ingewikkeld zijn om het beste schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging in je omgeving te vinden. De website Offerte.nl biedt hierbij een uitkomst. Vul hieronder je gegevens en persoonlijke wensen in. Offerte.nl gaat vervolgens voor jou aan de slag om de vijf beste schoonmaakbedrijven in de buurt te vinden. Zij sturen je daarna een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Het is dan volledig aan jou om met het meest geschikte schoonmaakbedrijf in zee te gaan. Geef nu je gegevens op en zorg voor een schone woon- en werkomgeving!

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 88 reviews over Offerte.nl

Prima ervaring, erg handig.

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

goed

Geen toelichting

snelle reactie van aangesloten bedrijven

ok

snelle reactie

Ik ben keurig door de bedrijven benaderd. Verder tevreden over de service. BEC Leiderdorp

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Bij elkaar duurt het 1 week voordat ik 3 offertes kreeg, dus toch redelijk snel. Dank u.

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Geen toelichting

Geen toelichting

Binnen twee minuten werd ik gebeld door verschillende firma's die bij ons wilde schoonmaken.

pro actieve bedrijven die dezelfde dag nog contact met mij hebben opgenomen. Allen erg kundig. Binnen een week resultaat.

prima

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Geen toelichting

Snelle reactie

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Geen toelichting

Geen toelichting