error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Dieptereiniging voor al het sanitair

Laatste update:

Inhoudsopgave

Een restaurant moet er natuurlijk prachtig uitzien. Je zorgt voor mooie tafels, gezellige stoelen en een schoon servies. Maar de aankleding kan nog zo goed zijn, wanneer de maaltijden worden bereid in een keuken met vuiligheid, dan kan je die goede reviews wel vergeten. Natuurlijk maken jullie aan het einde van de werkdag het sanitair en de keuken schoon. Maar als het echt grondig schoon moet zijn, huur je een schoonmaakbedrijf in dat gespecialiseerd is in dieptereiniging van het sanitair.

Wat is dieptereiniging?

Dieptereiniging is, zoals de naam aangeeft, een zeer grondige vorm van schoonmaken, waarbij iedere groef in de tegels, ieder randje langs een plank en iedere millimeter van de ruimte wordt gereinigd. Deze vorm van schoonmaken is arbeidsintensief en reinigt echt alles grondig. Het grote voordeel van dit type schoonmaak is dat je echt in een schone omgeving werkt en dat apparaten en dergelijke langer meegaan.

Dieptereiniging sanitair

Bij de dieptereiniging van sanitair worden alle lastig schoon te maken plekjes door de schoonmaker meegenomen. Zo wordt er onder andere achter en in de stortbak schoongemaakt. Zelfs de scharnieren van de toiletbril worden helemaal gereinigd! Het afvoerputje van wastafels wordt ontstopt en zelfs uit de wastafel gehaald, om ook eens goed gepoetst te worden. Dat geldt zelfs voor de zwanenhals onder de wastafel, maar ook putjes in de douche. Onder het grondig reinigen van sanitair wordt al het sanitair verstaan, dus ook een ligbad, een bubbelbad en zelfs zwembaden.

Dieptereiniging grootkeukens

Of je nu slechts een kleine bistro hebt met een knusse keuken of dagelijks voor honderden de catering staat te doen: een schone keuken is een must. De dagelijkse reiniging houdt de keuken al in goede conditie, maar een periodieke diepteschoonmaak is heel belangrijk. Vet en kruimels kunnen bijvoorbeeld zomaar achter een werkblad verdwijnen of in de apparaten gaan zitten. Schoonmakers die gespecialiseerd zijn in de diepteschoonmaak van (groot)keukens, nemen werkelijk alle hoekjes en gaatjes mee. Dus ook die van apparaten. Zo sta je gegarandeerd te koken in een schone keuken.

Ultiem schone vloer

Of het nu om een publieke wc of om een grote keuken gaat: de vloer heeft het zwaar te verduren, als het om vuilresten gaat. Over vloeren wordt namelijk gelopen. Vuil van schoenen sleep je zo mee, evenals etensresten of spatjes urine. Een ultiem schone vloer is geen overbodige luxe. Vandaar dat met een diepteschoonmaak de vloer ook grondig wordt aangepakt. Daarbij worden uiteraard alle groeven grondig meegenomen.

Kosten voor dieptereiniging

De kosten voor een diepteschoonmaak verschillen vaak. Dat heeft te maken met hoe grondig het moet gebeuren, maar ook de schoon te maken oppervlakte. Gaat het om een stenen vloer of een grootkeuken met stalen werkbladen? Voor ieder oppervlakte is een ander schoonmaakmiddel vereist. En dan moeten de uren van de schoonmakers nog moeten worden berekend. Ook verschillen de koste voor of het om eenmalige of periodieke schoonmaak betreft. Hierdoor kunnen de kosten uiteenlopen. Een goede offerte biedt daarom uitkomst.

Vraag een offerte aan voor dieptereiniging

Is er een diepteschoonmaak nodig, maar weet je niet bij wie je precies moet zijn? Geen probleem. Vul bij ons het formulier in en wij gaan voor je op zoek naar verschillende offertes bij gespecialiseerde, erkende schoonmaakbedrijven. Deze offertes leggen wij je dan weer voor. Vervolgens kies je zelf uit welk schoonmaakbedrijf het beste bij je past.

Soms bellen de schoonmaakbedrijven jou zelf op, naar aanleiding van de door ons opgevraagde offerte. Stel dan al je aanvullende vragen of maak een vrijblijvende afspraak. Een goede dieptereiniging begint in ieder geval met het opvragen van offertes via Offerte.nl.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 88 reviews over Offerte.nl

snel 3 reacties

Geen toelichting

Binnen twee minuten werd ik gebeld door verschillende firma's die bij ons wilde schoonmaken.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Reacties ontvangen van vijf schoonmaakbedrijven. Wij zijn nog in gesprek met deze bedrijven. Woensdag nemen we een besluit welk bedrijf door ons wordt uitverkoren.

Geen toelichting

Snelle reacties, erg prettig.

Prima ervaring, erg handig.

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

Verliep soepel allemaal

Snelle reactie

Prima, binnen een dag kreeg ik 3 reacties.

Geen toelichting

Geen toelichting

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Goed geregeld, doen wat ze beloven, heb meerdere offertes van verschillende bedrijven. Top service!

Werkt ideaal en snel!

3 reacties ontvangen, van de toegezegde vijf offertes. De ontvangen reacties zijn echter van goede kwaliteit en daarom voldoende.

Snelle en persoonlijke reacties

snelle reactie

Snel offertes binnen gehad en ook gebeld bij Offerte.nl of alles goed is gegaan.