error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Periodieke schoonmaak

Laatste update:

Periodieke schoonmaak is heel belangrijk voor een gezond bedrijf. Er wordt immers geknoeid in de kantine, gedronken achter de computer of koffie geserveerd in de vergaderzaal. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld in een praktijk of school werkt, is schoonmaken natuurlijk heel erg belangrijk. Laat het kantoorpand professioneel schoonmaken door een erkend schoonmaakbedrijf. Dit doe je liefst op periodieke basis.

Wat is periodieke schoonmaak?

Periodiek schoonmaken houdt in dat het schoonmaakbedrijf op vaste tijden komt schoonmaken. De periode spreek je samen af. Zo kan het bijvoorbeeld bij een praktijk zijn dat je een dagelijkse schoonmaakbeurt nodig hebt. Maar het trappenhuis in een kantoorpand of flatgebouw mag wekelijks gedweild worden.

Misschien wil je wel iedere maand een dieptereiniging laten uitvoeren van het sanitair in het zwembad en de grootkeuken van je restaurant. Het is allemaal mogelijk. Periodiek geeft aan dat het schoonmaken met een vaste regelmaat geschiedt.

Kosten van periodieke schoonmaak

Meestal liggen de kosten van periodiek schoonmaken op de lange termijn lager, dan wanneer je incidenteel een schoonmaakbedrijf in zou huren. Je sluit immers een soort abonnement af. Wat de kosten precies zijn, hangt natuurlijk af van wat er moet gebeuren, hoe groot het te schoonmaken oppervlak is en of je kiest voor een duurzaam professioneel bedrijf of niet.

Vraag offertes aan voor periodiek reinigen bij Offerte.nl

Heb je voor je bedrijf behoefte aan een schoonmaakbedrijf die periodiek komt schoonmaken? Laat dan je wensen en gegevens achter via het formulier en wij gaan voor je op zoek naar de beste offertes. Wij vragen tot vijf offertes voor je aan, om je zo een ruime keuze te bieden uit witte schoonmaakbedrijven die in jullie behoeften voorzien.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 88 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Geen toelichting

prima

Geen toelichting

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Geen toelichting

Werkt ideaal en snel!

Geen toelichting

Goed geregeld, doen wat ze beloven, heb meerdere offertes van verschillende bedrijven. Top service!

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

snel 3 reacties

Snelle reactie van zowel (blijkbaar ) van offerte.nl en van de bedrijven die ik zoek.

Geen toelichting

prima, snelle actie.

Geen toelichting

Prima service, had snel 3 offertes in m´n mailbox

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie van bedrijven

Geen toelichting