error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →

Koffieautomaat specialist Groningen

Als u het zat bent telkens te lange pauzes te hebben doordat u en uw medewerkers te weinig tijd hebben om koffie te zetten is het handig een koffieautomaat aan te schaffen. Ook kan u met een automaat eventueel bezoek snel van een kopje zwart vocht voorzien. Een koffieautomaat bij een leverancier bij u in de buurt kopen heeft zo zijn voordelen. Meer over deze voordelen, maar ook advies bij de aanschaf van een koffieautomaat, kan u in dit bericht lezen.

Wat voor koffieautomaten zijn er?

Wanneer u een koffieautomaat in Groningen wilt kopen zal u eerst moeten bepalen wat voor soort koffieautomaat u wilt aanschaffen. Er zijn drie verschillende prijscategorieën met elk een verschillende kwaliteit koffie. Instant koffie is erg goedkoop, maar de kwaliteit is over het algemeen matig. Koffie extract, in vaste of vloeibare vorm, wordt aangelengd met warm water. Dit extract is meestal niet van hoge kwaliteit, waardoor de smaak tegen kan vallen.

Een koffieautomaat dat van gemalen koffiebonen gebruik maakt is al een stuk beter. De koffie ontstaat uit ‘echte bonen’, wat een betere smaak geeft. De koffiebonen worden meestal in een luchtdichte zak vers gehouden Voor de hoogste kwaliteit koffie zal u echter een automaat aan moeten schaffen dat koffiebonen ter plekke maalt en verwerkt tot koffie. U zal iedereen tevreden maken met een écht kopje verse koffie.

Kan ik beter een automaat huren of kopen?

Het is steeds vaker mogelijk om bij een leverancier in Groningen een koffieautomaat te huren. De voordelen hiervan zijn dat u niet in één keer een groot bedrag hoeft uit te geven en dat het onderhoud over het algemeen door de leverancier gedaan wordt. Wanneer u op lange termijn geld wilt besparen kan u echter toch beter een koffieautomaat kopen. Deze kan u na enkele jaren vervangen door een nieuw automaat, waarna u het oude koffieautomaat nog voor een goede prijs kunt doorverkopen. Besef wel dat u, wanneer u een automaat koopt, zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud. Dit kan u wel tegen een vergoeding door de leverancier laten doen.

Welke leverancier in Groningen kan mij van dienst zijn?

Een geschikte leverancier voor uw koffieautomaat vinden zal niet eenvoudig zijn. Er zijn vele aanbieders en misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. De service van offerte.nl kan u veel moeite besparen. Vul het formulier in met uw specifieke wensen voor het koffieautomaat en u ontvangt van verschillende bedrijven een offerte op maat. En het mooiste: dit kost u helemaal niks!

Wat kan een leverancier in Groningen voor u betekenen?

Er zijn diverse voordelen aan een koffieautomaatleverancier bij u in de buurt. De leverancier kan u waarschijnlijk sneller van dienst zijn dan andere klanten die verder weg wonen. Dit geldt niet alleen bij de aanschaf van het koffieautomaat, maar vooral bij het onderhoud. Indien uw automaat kapot is zal uw leverancier u waarschijnlijk binnen een uur kunnen helpen. Wanneer u besluit een koffieautomaat in Rotterdam te kopen kan u via offerte.nl eenvoudig offertes opvragen van diverse leveranciers. Onze service is geheel vrijblijvend en u kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot de door ons geselecteerde offertes binnenstromen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk koffieleveranciers →
Wat onze klanten zeggen

Simpel apparaat voor lekkere gewone koffie en het maken van thee

Geen toelichting

Goed

Binnen een paar minuten had ik de eerste reactie al binnen.

Voor ons personeel 90+ zocht ik een goede koffie leverancier. Direct goed geholpen. Klasse!

Geen toelichting

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 27-03-2019 door een klant in Groningen

Koffie op onze praktijk

Wij zouden graag voor onze bezoekers op locatie een koffieapparaat in de ontvangst ruimte willen hebben. Dit mag ook een instant koffie machine zijn. Hij moet makkelijk te bedienen zijn. Ook willen wij graag een machine die makkelijk schoon te houden is. Kunt u misschien apparaten offeren die en rechtstreeks op het water aangesloten moet worden of apparaten die middels een reservoir (zo groot mogelijk) werken. Verder hoeven er niet veel koffie keuzes op te zitten, wel graag een mogelijkheid in de keuze voor met melk en suiker en een mogelijkheid voor het tappen van theewater.

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Groningen

Koffieautomaat voor groothandel

het liefst een machine met bonen, aangezien wij hier onze eigen koffie uit voorraad drinken

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Groningen

Koffieautomaat

Koffieautomaat voor 4 tot 10 personen voor op het werk

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Koffieautomaat leasen of huren? Ontvang direct 5 offertes.
Lees meer
Goede koffie op kantoor? Vergelijk hier verschillende leveranciers.
Lees meer
Een goede horeca koffiemachine voor de beste prijs? Vergelijk direct.
Lees meer
Dit zijn de beste volautomaat koffiemachines en espressomachines [2019]
Lees meer
Een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Bekijk de mogelijkheden!
Lees meer
Een Kees van der Westen Mirage voor op de zaak?
Lees meer
Is koffie voor je personeel aftrekbaar?
Lees meer
Etna koffiemachine voor de meest voordelige prijs?
Lees meer
Op zoek naar een groothandel in koffiemachines? Vergelijk direct!
Lees meer