WIl jij een alarm klasse 2 laten inbouwen in je bedrijfspand of woning? Vergelijk tot 3 verschillende alarminstallateurs in jouw regio, gratis en vrijblijvend! Betaal niet teveel, doe nu een gratis aanvraag.

Inhoudsopgave

Wat is een alarm klasse 2?

Een alarmsysteem met klasse 2 houdt in dat het alarm 2 functies heeft; inbraakdetectie en alarmering. Stel je voor dat er een inbreker bij jouw huis probeert in te breken, dan zal een alarm met klasse 2 dit detecteren. Bijvoorbeeld omdat een inbreker een raam of achterdeur probeert te forceren. Zodra er een inbraakpoging is gedetecteerd zal er een luid alarm afgaan. Eigenlijk is dit genoeg om de meeste inbrekers af te schrikken.

Wel is het zo dat een alarm klasse 2 niet verbonden is met een meldkamer. De politie of een beveiligingsbedrijf zal niet op de hoogte worden gesteld van de inbraakpoging. Wel kan je uiteraard zelf de politie bellen na een inbraakpoging. Omdat een alarmsysyeem met klasse 2 niet verbonden is aan een meldkamer zijn de kosten ook wat lager.

Alarmsysteem klasse 2 inbouwen

Veiligheid boven alles natuurlijk. En om de veiligheid te garanderen is het belangrijk dat een alarm klasse 2 op de juiste manier geplaatst wordt. Een alarm klasse 2 inbouwen is voor een specialist geen probleem. Bij de meeste alarmbedrijven betaal je een totaalprijs voor zowel de kosten van het systeem als de installatie. Alarm klasse 2 voor een bedrijfspand? Of een alarm klasse 2 voor je woning? Via Offerte.nl ontvang je vrijblijvende voorstellen van specialisten in jouw regio.

Kosten alarm klasse 2

De kosten voor een alarm klasse 2 inbouwen verschillen per situatie en per aanbieder. Hoe groot is jouw ruimte, hoeveel buitendeuren zijn er, etc. Vul je situatie in binnen ons formulier en ontvang gratis en brijblijvende offertes voor de kosten van een alarm klasse 2 inbouwen.