Ontdek de voordelen van een alarmsysteem zonder abonnement

Start vergelijken
  1. Home
  2. Alarmsysteem
  3. Een alarmsysteem zonder abonnement? Vergelijk prijzen
  3 mins leestijd

  Een alarmsysteem thuis of in je bedrijfspand is alleen nuttig, als je ook iets met de meldingen van het alarm doet. Stel je voor: iemand breekt in, het alarm gaat af, maar vervolgens zie je de melding pas veel te laat. De dief is allang verdwenen, voordat jij de politie hebt ingeschakeld. Speciale beveiligingsbedrijven hebben om deze reden een meldkamer in het leven geroepen.

  Hier houdt een professional jouw alarm in de gaten, waarbij hij direct de hulpdiensten inschakelt na een melding. Hier heb je alleen een abonnement voor nodig, wat vaak ontzettend duur is. Het is dus niet gek dat steeds meer mensen voor een alarmsysteem zonder abonnement kiezen. Met de huidige techniek is het namelijk steeds makkelijker om jouw eigen alarm in de gaten te houden, zonder de torenhoge prijzen van een abonnement te betalen.

  Een alarmsysteem zonder abonnement: hoe werkt het?

  Kies je ervoor om jouw alarmsysteem niet aan een duur abonnement te koppelen, dan moet je over een eigen bedieningspaneel beschikken. Het is mogelijk om dit paneel in je pand te plaatsen, maar moderne alarmsystemen beschikken ook over een app. Installeer de app op je telefoon of tablet en je krijgt iedere alarmmelding direct binnen. Heb je camera’s in huis geïnstalleerd? Dan is het zelfs mogelijk om live mee te kijken met de camerabeelden.

  Zo ben jij in staat om de situatie zelf te beoordelen, voordat je besluit om de politie of brandweer in te schakelen. Het is aan te raden om meerdere telefoons of computers aan je alarmsysteem te koppelen. Ben jij even niet bereikbaar? Dan is een collega of huisgenoot wel in staat om de melding te bekijken en te beoordelen.

  Wat is het beste alarmsysteem zonder abonnement?

  Het is niet altijd makkelijk om te bepalen wat het beste alarmsysteem zonder abonnement is. Ieder pand vraagt namelijk om andere beveiliging. Ben je op zoek naar eenvoud en flexibiliteit? Dan is een draadloos systeem een goede keuze. De losse onderdelen verplaats je gemakkelijk en de installatie gaat snel. Wanneer je juist op zoek bent naar zekerheid, is een bedraad systeem beter. Doordat deze alarmsystemen geen draadloos internet gebruiken, weet je dat ze ook tijdens een internet- of elektriciteitsstoring blijven functioneren.

  Bij beveiliging zonder abonnement is het wel belangrijk om op de software te letten. Is deze begrijpelijk, ook zonder technische kennis? En kan je het alarm eenvoudig instellen via de app of het bedieningspaneel? Toegankelijkheid is essentieel, wanneer jij jouw alarm zonder abonnement wilt gaan gebruiken.

  Voordelige beveiliging zonder abonnement

  Wanneer je een alarmsysteem zonder abonnement laat plaatsen, bespaar je al aanzienlijk op de kosten van jouw beveiliging. Toch is het prettig, wanneer je ook bij de aanschaf zo voordelig mogelijk uit kunt zijn. Daarom is het nuttig om met een professional te overleggen over jouw pand. Wat is onmisbaar en welke vormen van beveiliging voegen weinig toe? Zo installeer je alleen het hoognodige, zodat je wel geniet van de zekerheid, zonder de extreem hoge kosten. Daarnaast loont het altijd om een offerte aan te vragen bij verschillende beveiligingsbedrijven.

  Het ene bedrijf heeft namelijk scherpere aanbiedingen dan het andere. Offerte.nl maakt dat proces een stuk eenvoudiger. Vul je wensen in en je ontvangt automatisch offertes van verschillende professionals bij jou in de buurt. Ben je dus op zoek naar een kwalitatief alarmsysteem zonder abonnement? Maak dan gebruik van de handige service van Offerte.nl voor een voordelige alarm offerte.