Horeca alarmsystemen

Start vergelijken
  1. Home
  2. Alarmsysteem
  3. Horeca alarmsystemen: hoe zit het en wat zijn de kosten?
  3 mins leestijd

  Je zaak, restaurant of bar is alles voor je. Loop dan ook geen risico en zorg voor een goede beveiliging met een alarmsysteem voor de horeca.

  Het runnen van een horecabedrijf is druk genoeg. Je bent de hele dag bezig met het verzorgen van je gasten en wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Overzicht in de keuken, de kassa in de gaten houden en hotelkamers schoonmaken horen er allemaal bij. Het is dus niet gek dat je ondertussen geen tijd hebt om de veiligheid van je pand in de gaten te houden. Dat is zonde, want een dief is in een mum van tijd in je pand, zonder dat jij iets doorhebt. Een goed alarmsysteem voor de horeca biedt daarom een echte uitkomst.

  Het alarm laat je meteen weten, wanneer een ongewenste gast je pand betreedt, zodat jij meteen kunt handelen. Je schakelt het systeem gewoon in, wanneer jij het nodig hebt, zodat je jouw horecagelegenheid zonder zorgen kunt sluiten na een lange werkdag.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die alarmsystemen bieden en wil je weten op welke prijs je moet rekenen? Offerte.nl vertelt je alles wat je moet weten en levert je gratis alarm offertes.

  Waarom is een alarmsysteem in restaurants en andere horeca zo belangrijk?

  Iedere onderneming is gebaat bij een goed alarmsysteem, maar voor de horeca geldt dat al helemaal. Je moet namelijk niet alleen goed voor je bedrijfspand en goederen zorgen, maar hebt ook nog de zorg over talloze gasten. Of je nu in een restaurant, hotel of café werkt: de veiligheid van jouw klanten is essentieel. Inbrekers hebben het niet alleen op de inhoud van de kassa gemunt, maar kunnen ook de kostbare spullen van hotelgasten stelen. Zelfs de garderobe van een café is kwetsbaar voor inbrekers.

  Een alarmsysteem in de horeca is dus onmisbaar, maar dat heeft nog meer redenen:

  • Ook brand en andere acute problemen kunnen worden opgespoord door een kwalitatief alarmsysteem.
  • Mocht er onverhoopt zijn ingebroken, dan heb je dankzij beveiligingscamera’s concreet bewijs.
  • Politie en de brandweer kunnen aanzienlijk sneller ter plaatse zijn, wanneer je een goed alarmsysteem hebt.
  • Je laat jouw horecagelegenheid iedere avond met een gerust hart achter, want het alarm doet zijn werk.

  [CTA_BUTTON]

  Wat zijn de juiste alarmsystemen voor de horeca?

  Niet ieder alarmsysteem voor de horeca heeft hetzelfde te bieden. Het is belangrijk om jouw nieuwe systeem af te stemmen op je pand, maar ook op de bezigheden in het pand. Zo is het in de horeca belangrijk om ook een professionele rook- en brandmelder te hebben. Het is mogelijk om deze direct aan een sprinklerinstallatie te koppelen, maar je kunt er ook voor kiezen om het alarm naar een meldkamer door te sturen. Op deze manier is de brandweer snel ter plaatse, wanneer er brand uitbreekt in de keuken. Daarnaast zijn beveiligingscamera’s ook nuttig, vooral rondom de kassa.

  Een speciale sensor is zelfs in staat om verdachte kassatransacties in de gaten te houden. In de gemiddelde horecalocatie is het bovendien een constant komen en gaan van gasten en medewerkers. Wil je controle hebben over wie welke ruimte mag betreden? Installeer dan een alarmsysteem met toegangscontrole. Kortom: jouw alarmsysteem voor de horeca is volledig te personaliseren.

  De kosten

  Een alarmsysteem voor de horeca zorgt voor meer veiligheid en zekerheid. Daar mag dus zeker wel een mooi prijskaartje aan vastzitten, maar hoe hoog wordt dat prijskaartje uiteindelijk? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zal een draadloos systeem vaak goedkoper zijn dan een bedraad alarm. Wil je jouw horecazaak ook in de gaten houden met behulp van camera’s? Dan zal dit de prijs laten stijgen. Verder is er ook nog de omvang van je pand. Een groot hotel zal logischerwijs meer alarmen en sensoren nodig hebben dan een klein café.

  Ben jij op zoek naar een professioneel alarmsysteem voor je restaurant of andere horeca? Dan zal je concrete prijzen op moeten vragen bij een ervaren beveiligingsbedrijf. Vraag daarom een offerte aan via Offerte.nl. Op deze manier krijg je een duidelijk overzicht van alle kosten en kan je meteen een slimme keuze maken om het meest voordelige alarmsysteem aan te schaffen.