Zonnepanelen Berekenen via Google Maps?

Start vergelijken
  1. Home
  2. Zonnepanelen
  3. Zonnepanelen berekenen via Google Maps? Google Sunroof project
  2 mins leestijd

  Zonnepanelen berekenen via Google Maps? In Nederland is deze functie niet beschikbaar. Gelukkig is het ook helemaal niet nodig! Aan de hand van wat simpele gegevens ontvang je tot 4  offertes van zonnepanelen bedrijven (in jouw regio). Vul je gegevens in in ons formulier en ontvang 4 gratis en vrijblijvende offertes van zonnepanelen leveranciers.

  Project sunroof

  In Amerika heeft Google de Google Sunroof tool gelanceerd. Dit is een tool waarbij mensen kunnen checken of zonnepanelen een optie voor ze zijn. Google Sunroof maakt gebruik van Google maps. Sunroof maakt het mogelijk om in combinatie met Google Maps op een simpele manier uit te rekenen hoeveel zonnepanelen je kwijt kan op jouw dak. Ook kun je via de site zien hoeveel zonlicht er gemiddeld op je dak valt, waardoor je weet of het de moeite waard is om in zonnepanelen te investeren. Valt er te weinig licht, waardoor je geen of weinig energie kan genereren, dan is het natuurlijk super zonde. Ook kan je via Google Sunroof verschillende bedrijven en zonnepanelen vergelijken, zodat je altijd de beste prijs hebt. Project Sunroof bestaat nog niet in Nederland, maar wij hebben DE oplossing! Wij van Offerte.nl werken samen met de beste zonnepanelen leveranciers door het hele land. Door je aanvraag in te vullen ontvang je automatisch tot 4 verschillende offertes die gespecificeerd zijn op jouw situatie (afmetingen van je dak en aantal zonuren).
   

  Weten hoeveel zonnepanelen er bij jou op het dak passen en wat het kost en oplevert?

  Vul je wensen in en ontvang gratis tot 4 offertes.

   

  Vrijblijvend aanvragen

  Google sunroof Nederland

  Google sunroof is helaas (nog) niet in Nederland beschikbaar en dit staat voorlopig ook niet op de planning. Toch kunnen wij je helpen. Bij Offerte.nl werken we samen met de beste zonnepanelen leveranciers die verspreid zijn door het hele land. U kunt via Offerte.nl GRATIS offertes opvragen en vergelijken.

  Vul je aanvraag in en ontvang binnen 24 uur verschillende offertes van verschillende zonnepanelen leveranciers. Je betaalt hier niks voor en je bent natuurlijk niet verplicht om op een offerte in te gaan. Wel profiteer je van verschillende inzichten en uitstekend zonnepanelen advies!

  Let op: Wij werken alleen met partners die voldoen aan alle reglementen en wetgeving en de beste kwaliteit zonnepanelen leveren tegen een eerlijke prijs

   

  Meer over boekhouding?

  Zonnepanelen
  Glas-glas panelen
  Afmetingen van zonnepanelen
  Zonnepanelen kosten