Zonnepanelen berekenen via Google Maps is niet nodig. Vul je gegevens in in ons formulier en ontvang 4 gratis en vrijblijvende offertes van zonnepanelen leveranciers.

Project sunroof

In Amerika heeft Google een tool gelanceerd, waarbij mensen kunnen checken of zonnepanelen een optie voor ze zijn. Google sunroof maakt gebruik van de wel bekende site Google maps. Project Sunroof maakt het mogelijk om op een simpele manier uit te rekenen hoeveel zonnepanelen je kwijt kan op jouw dak. Ook kun je via de site zien hoeveel zonlicht er gemiddeld op je dak valt, waardoor je weet of het de moeite waard is om in zonnepanelen te investeren. Valt er te weinig licht, waardoor je geen of weinig energie kan genereren, dan is het natuurlijk super zonde. Ook kan je via Google Sunroof verschillende bedrijven en zonnepanelen vergelijken, zodat je altijd de beste prijs hebt. Project Sunroof bestaat nog niet in Nederland, maar wij hebben DE oplossing! Wij van Offerte.nl werken samen met de beste zonnepanelen leveranciers door het hele land. Door je aanvraag in te vullen ontvang je automatisch 3 verschillende offertes die gespecificeerd zijn op jouw situatie (afmetingen van je dak en aantal zonuren).

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen op het dak van je huis/ bedrijf worden steeds populairder. Als u voor zonnepanelen kiest profiteert u van lagere energiekosten. In het kort gezegd: duurzame energie opwekken en je eigen ruimte (dak) benutten om geld te verdienen. Wie wil dat nou niet? Wat ook heel fijn is; na een paar jaar leef je op gratis energie! Zonnepanelen zijn een investering waard. OPnze partners helpen je om de exacte terugverdientijd uit te reken. Vul hiervoor het formulier in.

Wat kosten zonnepanelen

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw dak, het soort dak en de ligging van jouw woning ten opzichte van de zon. Toch nieuwsgierig naar de exacte kosten? Vraag het aan een expert. Wij zijn in contact met vele goede zonnepanelen leveranciers die met veel passie en kennis hun werk uitvoeren en je graag helpen met het juiste advies op maat. Zo weet je zeker dat een echte vakman de zonnepanelen plaatst.

Google sunroof Nederland

Google sunroof is helaas (nog) niet in Nederland beschikbaar en dit staat voorlopig ook niet op de planning. Toch kunnen wij je helpen. Bij Offerte.nl werken we samen met de beste zonnepanelen leveranciers die verspreid zijn door het hele land. U kunt via Offerte.nl GRATIS offertes opvragen en vergelijken.

Vul je aanvraag in en ontvang binnen 24 uur verschillende offertes van verschillende zonnepanelen leveranciers. Je betaalt hier niks voor en je bent natuurlijk niet verplicht om op een offerte in te gaan. Wel profiteer je van verschillende inzichten en uitstekend zonnepanelen advies!

Let op: Wij werken alleen met partners die voldoen aan alle reglementen en wetgeving en de beste kwaliteit zonnepanelen leveren tegen een eerlijke prijs