error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Veel gestelde vragen

U heeft een offerte aangevraagd, maar…

Bedrijven brengen geen offerte uit

Wat vervelend om te horen. Wij adviseren de geselecteerde bedrijven om binnen 24 uur contact op te nemen. Helaas is dat bij uw aanvraag niet gebeurd. Onze excuses voor dit eventuele ongemak.

Mocht u spoed hebben met uw aanvraag dan adviseren wij u om rechtstreeks een bedrijf uit onze bedrijvengids te benaderen.

Offerteaanvraag naar minder dan 5 bedrijven gestuurd

Wij doen ons uiterste best om uw aanvraag naar 5 bedrijven door te sturen zodat u de mogelijkheid heeft om offertes te vergelijken. In uw geval is dat echter niet het geval en heeft onze dienstverlening voor u niet gewerkt. Dit komt omdat er op het moment dat u de aanvraag heeft ingediend niet meer aangesloten bedrijven beschikbaar waren in uw regio die voldoen aan uw wensen.

Aangesloten bedrijven geven aan hoeveel aanvragen zij maximaal willen ontvangen per dag, week of maand. Wanneer zij hun maximum hebben bereikt, kunnen zij geen offerte aanvragen meer ontvangen.

Offerteaanvraag annuleren

Wij zijn niet gemachtigd om uw offerte aanvraag te annuleren. Uw aanvraag is naar de opgegeven bedrijven gestuurd en zij zullen hoogstwaarschijnlijk contact met u opnemen. Wanneer dit het geval is kunt u direct aangeven dat u geen gebruik wenst te maken van hun diensten.

Offerteaanvraag aanpassen

Wij kunnen de offerte aanvraag niet meer voor u aanpassen. Uw offerte aanvraag is naar bedrijven gestuurd en u kunt er van uitgaan dat zij contact met u zoeken. Wanneer dit het geval is kunt u direct de correcte gegevens doorgeven.


U wilt offertes ontvangen?

Nieuwe klanten voor uw bedrijf

Ontvang offerte aanvragen van potentiële klanten, breng offertes uit en haal nieuwe klanten binnen. Met het ontvangen van offerte aanvragen verzekert u zich van nieuwe opdrachten.

Beschrijving van de opdracht

Een offerte aanvraag bevat alle informatie die nodig is om de opdracht binnen te halen. Bovendien kunt u via een link naar Google Maps zien waar de opdracht uitgevoerd moet worden.

Kwaliteitsgarantie

Alles is in het werk gesteld om er voor te zorgen dat de offerte aanvragen correct zijn. Toch kan het voorkomen dat u een onjuiste offerte aanvraag ontvangt. Een onjuiste offerte aanvraag kunt u terugsturen, wij zorgen ervoor dat deze niet wordt gefactureerd.

Maximuminstelling

U kunt zelf bepalen hoeveel offerte aanvragen u ontvangt. Bijvoorbeeld 1 of 2 offerte aanvragen per dag  of 10 offerte aanvragen per maand.

Voordelige tarieven

Op het moment dat u klant wordt gaat u een tarief betalen per ontvangen offerte aanvraag.

De prijsstelling wordt gebaseerd op de advertentiekosten die gemaakt worden om offerte aanvragen binnen te krijgen via Google. Mocht u vragen hebben over de prijzen per offerte aanvraag dan raden wij u aan om contact op te nemen. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Pauzeren / Wijzigingen

Uw account pauzeren is mogelijk tijdens uw vakanties of tijdens drukke periodes. Wijzigingen kunt u eenvoudig doorgeven per telefoon of e-mail.