SEO specialist inhuren? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van verschillende specialisten

Presteert je website niet naar behoren en heb je het gevoel dat je klanten misloopt via je website? Een SEO specialist inhuren is in dat geval een uitstekende keuze. Met een SEO marketing specialist haal je meer rendement uit je online activiteiten door middel van zoekmachine optimalisatie. Door je website op de voor jouw onderneming relevante trefwoorden te ranken, verovert jouw bedrijf een hogere organische positie bij zoekmachines als Google en Bing. Hierdoor ben je beter vindbaar voor jouw potentiële klanten, wat meer winst voor jouw onderneming oplevert.

Lees snel verder over de werkzaamheden van een (freelance) SEO specialist, wat de SEO specialist kosten zijn en hoe je de beste SEO expert uit jouw regio vindt via Offerte.nl.

Werkzaamheden van een SEO marketing specialist

Het woord SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een search engine marketing expert weet als geen ander hoe hij met jouw onderneming de lokale markt moet aanvallen. De SEO marketing specialist analyseert daarvoor eerst je website, verkent de markt waarin jouw onderneming opereert en maakt een plan van aanpak op maat. Zo is het van belang dat de SEO expert een zoekwoordonderzoek doet.

Met de juiste keywords zorg je er namelijk voor dat alleen relevante bezoekers op jouw website terecht komen, die op zoek zijn naar de specifieke diensten of producten van jouw onderneming. Andere subonderdelen van de SEO expert zijn het schrijven van de landingspagina's, zorgen dat de techniek van de website functioneert en het voeren van de externe linkbuilding.

SEO specialist kosten

De kosten voor een SEO specialist inhuren hangen af van een aantal factoren. Allereerst vindt er een gedegen zoekwoordenonderzoek plaats. De SEO-copywriter kan op basis van dit onderzoek de teksten (her)schrijven voor jouw website. De kosten voor een zoekwoordenonderzoek bevinden zich gemiddeld tussen de € 350,- en € 750,- euro, exclusief btw, afhankelijk van hoe groot de niche is waar je onderneming zich in bevind. Daarna schrijft de SEO specialist de teksten voor je website.

De gemiddelde uurtarieven voor SEO copywriting bevinden zich tussen de € 50,- en € 100,- per uur, exclusief btw. Een SEO specialist inhuren kan per pagina, maar ook per project of per website.

Vind de beste SEO specialist uit jouw regio

Het effect van goede website content is meestal binnen enkele weken al zichtbaar. Een SEO specialist inhuren is daarom snel terugverdiend. Ben je op zoek naar de beste SEO specialist uit jouw regio? Vul dan nu je gegevens in op Offerte.nl. Wij gaan voor jou aan de slag om de meest geschikte SEO experts in de omgeving te vinden. Zij sturen je vervolgens een vrijblijvende offerte.

Het is vervolgens aan jou om met de beste freelance SEO specialist in zee te gaan. Geef nu je gegevens door en zorg dat jouw website goed vindbaar is voor je potentiële klanten.