Zwartewaterland Personeelsdiensten is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Zwartewaterland Personeelsdiensten kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Zwartewaterland Personeelsdiensten een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Zwartewaterland Personeelsdiensten

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Zwartewaterland Personeelsdiensten. Zo is deze organisatie gevestigd in Zwartsluis. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Zwartewaterland Personeelsdiensten is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68298420. Op deze site kan je ook zien wat Zwartewaterland Personeelsdiensten ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Zwartewaterland Personeelsdiensten neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Zwartewaterland Personeelsdiensten is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.