Zuidwet BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Zuidwet BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als Zuidwet BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over Zuidwet BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Zuidwet BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Breda. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Zuidwet BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 53878639. Op deze webpagina kan je ook zien wat Zuidwet BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Zuidwet BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als Zuidwet BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.