Zuidwest Service BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Zuidwest Service BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Zuidwest Service BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Zuidwest Service BV. Zo is deze organisatie gelegen in Vlissingen. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Zuidwest Service BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67144357. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Zuidwest Service BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Zuidwest Service BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Zuidwest Service BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Zuidwest Service BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.