Zuid-West Infra BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Zuid-West Infra BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Zuid-West Infra BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Zuid-West Infra BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Noordwijk. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Zuid-West Infra BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67348831. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Zuid-West Infra BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals Zuid-West Infra BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partner als Zuid-West Infra BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Zuid-West Infra BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.