ZSB-Uitzendbureau BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. ZSB-Uitzendbureau BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over ZSB-Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf ZSB-Uitzendbureau BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Middelburg. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. ZSB-Uitzendbureau BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61776653. Op deze website kan je ook tot je nemen wat ZSB-Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals ZSB-Uitzendbureau BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als ZSB-Uitzendbureau BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als ZSB-Uitzendbureau BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.