Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Utrecht-Stad. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66983223. Op deze site kan je ook lezen wat Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als Zorg van de Zaak Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.