ZoMoet Personeelsbemiddeling BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. ZoMoet Personeelsbemiddeling BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als ZoMoet Personeelsbemiddeling BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer info over ZoMoet Personeelsbemiddeling BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf ZoMoet Personeelsbemiddeling BV. Zo is deze organisatie gelegen in Veenendaal. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. ZoMoet Personeelsbemiddeling BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68471610. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat ZoMoet Personeelsbemiddeling BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met ZoMoet Personeelsbemiddeling BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als ZoMoet Personeelsbemiddeling BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.