Zevering Beheer BV is een payrolling organisatie die jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Zevering Beheer BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Zevering Beheer BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Zevering Beheer BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Zevering Beheer BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Voorthuizen. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Zevering Beheer BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 8123946. Op deze webpagina kan je ook zien wat Zevering Beheer BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Zevering Beheer BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als Zevering Beheer BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.