ZETFLEX Uitzendgroep BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. ZETFLEX Uitzendgroep BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over ZETFLEX Uitzendgroep BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf ZETFLEX Uitzendgroep BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Sassenheim. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. ZETFLEX Uitzendgroep BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 54539765. Op deze website kan je ook lezen wat ZETFLEX Uitzendgroep BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals ZETFLEX Uitzendgroep BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als ZETFLEX Uitzendgroep BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als ZETFLEX Uitzendgroep BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.