Your Wingman.nl is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Your Wingman.nl kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Your Wingman.nl neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Your Wingman.nl wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Your Wingman.nl een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Your Wingman.nl

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Your Wingman.nl. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Your Wingman.nl is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61068543. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Your Wingman.nl ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.