Your Talents BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Your Talents BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Your Talents BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Your Talents BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Bleiswijk. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Your Talents BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 50454226. Op deze pagina kan je ook lezen wat Your Talents BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Your Talents BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Your Talents BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Your Talents BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.