Your-Career BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Your-Career BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals Your-Career BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die een onderneming als Your-Career BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Your-Career BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Your-Career BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Your-Career BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Ritthem. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Your-Career BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64784541. Op deze site kan je ook lezen wat Your-Career BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.