YoungCapital Flex B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. YoungCapital Flex B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals YoungCapital Flex B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een onderneming als YoungCapital Flex B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als YoungCapital Flex B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over YoungCapital Flex B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf YoungCapital Flex B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Hoofddorp. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. YoungCapital Flex B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34199422. Op deze site kan je ook zien wat YoungCapital Flex B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.