YouMatch is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. YouMatch kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals YouMatch neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een bedrijf als YouMatch inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als YouMatch een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over YouMatch

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf YouMatch. Zo is dit bedrijf gevestigd in Bleiswijk. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. YouMatch is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61176168. Op deze site kan je ook zien wat YouMatch ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.