Yoska Uitzendbureau BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Yoska Uitzendbureau BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Yoska Uitzendbureau BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Yoska Uitzendbureau BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Yoska Uitzendbureau BV. Zo is deze organisatie gelegen in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Yoska Uitzendbureau BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59018836. Op deze website kan je ook zien wat Yoska Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Yoska Uitzendbureau BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Yoska Uitzendbureau BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.