Yme Kamminga Uitzendbureau BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Yme Kamminga Uitzendbureau BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als Yme Kamminga Uitzendbureau BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Yme Kamminga Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Yme Kamminga Uitzendbureau BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Meppel. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Yme Kamminga Uitzendbureau BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 69049130. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Yme Kamminga Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Yme Kamminga Uitzendbureau BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Yme Kamminga Uitzendbureau BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.