Yes Group B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Yes Group B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Yes Group B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Yes Group B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Yes Group B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Gorinchem. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Yes Group B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66389461. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Yes Group B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Yes Group B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een bedrijf als Yes Group B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.