Yeppoon BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Yeppoon BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Yeppoon BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Yeppoon BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Sint-Michielsgestel. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Yeppoon BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67343635. Op deze pagina kan je ook zien wat Yeppoon BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Yeppoon BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Yeppoon BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Yeppoon BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.