Yardwork Payrolling BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Yardwork Payrolling BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Yardwork Payrolling BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Yardwork Payrolling BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Yardwork Payrolling BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Enschede. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Yardwork Payrolling BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64788709. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Yardwork Payrolling BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Yardwork Payrolling BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Yardwork Payrolling BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.