Wurcly Payroll B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Wurcly Payroll B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Wurcly Payroll B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een onderneming als Wurcly Payroll B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Wurcly Payroll B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra informatie over Wurcly Payroll B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Wurcly Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Wurcly Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69329915. Op deze website kan je ook inzien wat Wurcly Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.