WT & PS BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. WT & PS BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over WT & PS BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf WT & PS BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Son en Breugel. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, WT & PS BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 30281682. Op deze website kan je ook lezen wat WT & PS BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met WT & PS BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als WT & PS BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als WT & PS BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.