Worktrans Uitzendbureau is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Worktrans Uitzendbureau kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Worktrans Uitzendbureau neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een onderneming als Worktrans Uitzendbureau inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Worktrans Uitzendbureau een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over Worktrans Uitzendbureau

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Worktrans Uitzendbureau. Zo is deze onderneming gelegen in Purmerend. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Worktrans Uitzendbureau is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 36050568. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Worktrans Uitzendbureau ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.