WorkTaxi Oudehaske is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. WorkTaxi Oudehaske kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over WorkTaxi Oudehaske

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf WorkTaxi Oudehaske. Zo is deze onderneming gevestigd in Oudehaske. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, WorkTaxi Oudehaske is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66982006. Op deze pagina kan je ook zien wat WorkTaxi Oudehaske ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals WorkTaxi Oudehaske neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die een onderneming als WorkTaxi Oudehaske inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als WorkTaxi Oudehaske een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.