Workmens Payroll BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Workmens Payroll BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Workmens Payroll BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Workmens Payroll BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Workmens Payroll BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Workmens Payroll BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70972516. Op deze pagina kan je ook lezen wat Workmens Payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Workmens Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als Workmens Payroll BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.