Workbus Uitzendbureau is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Workbus Uitzendbureau kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Workbus Uitzendbureau neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Workbus Uitzendbureau is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Workbus Uitzendbureau een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Workbus Uitzendbureau

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Workbus Uitzendbureau. Zo is dit bedrijf gevestigd in Purmerend. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Workbus Uitzendbureau is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 37125109. Op deze pagina kan je ook zien wat Workbus Uitzendbureau ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.