Workbus Pijnacker is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Workbus Pijnacker kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Workbus Pijnacker

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Workbus Pijnacker. Zo is dit bedrijf gelegen in Delfgauw. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Workbus Pijnacker is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 37125109. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Workbus Pijnacker ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Workbus Pijnacker neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Workbus Pijnacker wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Workbus Pijnacker een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.