Work-on BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Work-on BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Work-on BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Work-on BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Utrecht-Stad. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Work-on BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65322711. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Work-on BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Work-on BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Work-on BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als Work-on BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jou past.