Work Mediator BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Work Mediator BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Work Mediator BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer informatie over Work Mediator BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Work Mediator BV. Zo is deze onderneming gelegen in Opende. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Work Mediator BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59091088. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Work Mediator BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Work Mediator BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Work Mediator BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.