Work-IC BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Work-IC BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Work-IC BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Work-IC BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Work-IC BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Work-IC BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69738092. Op deze website kan je ook zien wat Work-IC BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Work-IC BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Work-IC BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.