Work-IC is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Work-IC kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Work-IC neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een onderneming als Work-IC inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Work-IC een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Work-IC

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Work-IC. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Work-IC is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34316755. Op deze website kan je ook lezen wat Work-IC ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.