WILMAR Sterk in Werk is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. WILMAR Sterk in Werk kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als WILMAR Sterk in Werk een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over WILMAR Sterk in Werk

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf WILMAR Sterk in Werk. Zo is dit bedrijf gelegen in Dinteloord. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. WILMAR Sterk in Werk is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66369150. Op deze site kan je ook tot je nemen wat WILMAR Sterk in Werk ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals WILMAR Sterk in Werk neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als WILMAR Sterk in Werk is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.