Wijzer Uitzendbureau BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Wijzer Uitzendbureau BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Wijzer Uitzendbureau BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Wijzer Uitzendbureau BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Wijzer Uitzendbureau BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer weten over Wijzer Uitzendbureau BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Wijzer Uitzendbureau BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Hasselt. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wijzer Uitzendbureau BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70289433. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Wijzer Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.