WH Personeelsdiensten BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. WH Personeelsdiensten BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over WH Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf WH Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Made. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, WH Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66677351. Op deze website kan je ook zien wat WH Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met WH Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partner als WH Personeelsdiensten BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als WH Personeelsdiensten BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.