WGI Personeelsdiensten B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. WGI Personeelsdiensten B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over WGI Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf WGI Personeelsdiensten B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. WGI Personeelsdiensten B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 24480012. Op deze site kan je ook lezen wat WGI Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals WGI Personeelsdiensten B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partner als WGI Personeelsdiensten B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als WGI Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.