WFA Personeelsdiensten BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. WFA Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over WFA Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf WFA Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. WFA Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 24480010. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat WFA Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals WFA Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een partner als WFA Personeelsdiensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als WFA Personeelsdiensten BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.