Westland Payroll B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Westland Payroll B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Westland Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Westland Payroll B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Westland Payroll B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Westland Payroll B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Westland Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Monster. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Westland Payroll B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67323375. Op deze pagina kan je ook zien wat Westland Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.