Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg. Zo is dit bedrijf gevestigd in Heerlen. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 51422832. Op deze website kan je ook inzien wat Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.