WerkTijd Payroll B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. WerkTijd Payroll B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over WerkTijd Payroll B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf WerkTijd Payroll B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Heerenveen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, WerkTijd Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 1170365. Op deze webpagina kan je ook zien wat WerkTijd Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals WerkTijd Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als WerkTijd Payroll B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als WerkTijd Payroll B.V. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.