Werktech BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Werktech BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Werktech BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Werktech BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Werktech BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 59361549. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Werktech BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Werktech BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een onderneming als Werktech BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Werktech BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.